Zobacz pełną wersję : Czy śnią się Wam chusty?
ja to chyba jakaś nieźle zakręcona jestem...dziś w nocy motałam się w długą CERATOWĄ chustę, byłam cała mokra od niej....a rano uzmysłowiłam sobie , że mi się to śniło :duh: ten sen był taki realny, że szok..no a ta "mokrość" to po prostu duszności letniej nocy pod ogromną kołdrą :lol:
czy Wam też śnią się chusty?
śniły mi się zanim przyjechała moja wiązanka :rolleyes: tak intensywnie wgłębiałam się w zagadnienie, że mózg nie wytrzymał :lol:
anialodz
17-07-2009, 06:47
tez tak mialam przed wyborem pierwszej chusty i bedac w ciazy;
czukczynska
17-07-2009, 07:38
Chyba kaszamir mi się snił.Jak go kupiłam przestał się snić :)
na szczęście ten etap już dawno za mną ;) teraz już chusty nie budzą aż takich emocji, po prostu SĄ i dobrze
PodwójnaMama
17-07-2009, 09:27
mnie się śniły w ciążach... potem długo nic a ostatnio mi się śniło, ze zamotana w kange chodziłam- ale to dlatego, ze właśnie je odkryłam i czekam na jedną taką do testowania :D
Oj też mi się śniły jak zastanawiałam się co wybrać, a potem zaraz jak chusta przyszła. Teraz na szczęście nie "męczą" mnie po nocach :)
Niedawno przyśniła mi się jedna.... Zajrzałam na stragan i oczarowało mnie pewne indio,mimo że jest zupełnie nie w moich kolorach :rolleyes: A w nocy śniło mi się,że kupiłam....inną...i żałowałam,bo tamta przecież ładniejsza :roll:
...śniła mi się. Nie dalej, jak kilka dni temu, kiedy nie wiedziałam czy zamawiać u Myrry girasola kółkowego, czy kupić z drugiej reki i ciąć... W końcu zmówiłam co innego i codziennie szukam awiza w skrzynce. A dziś rano, gdy dziecię poszło szczęśliwie jeszcze spać, przyłożyłam sobie głowę do poduszki rozmyślając o chustach... i tak usnęłam;-)
Mozna wsiąknąć...
garlicgirl
18-07-2009, 11:47
śnią :)
a przed każdym nowym nabytkiem to bankowo :lool:
ninuczka
18-07-2009, 12:54
W ciąży śniły mi się na potęgę, a i teraz się zdarzy... Ale to pewnie dlatego, że zamierzam coś kupić :)
natasszzka87
18-07-2009, 14:40
Przed kupnem chusty śniły mi się teraz już nie;-)
martalicja
19-07-2009, 16:12
Mi się do tej pory nie śniły, a noszę od urodzenia synka (10mcy), a swoją chustę mam jeszcze dłużej :) Do tej pory mi starczała (na zmianę z MT- ale jednak wolę chusty).
Za to teraz jak zapałałam miłością do Girasola tęczowego i myślę nad kupnem (i nad tym, że w tym miesiącu są inne wydatki ;) ) to mi się śni już trzecią noc z rzędu :)
Moja Nati obecnie jest na weekend u koleżanki mojej mamy (testującej chustę pierwszy raz w życiu) i oczywiście dzisiaj śniło mi się jak ją przymierza, mota, a ja udzielam dodatkowych instrukcji :D
Śnią namiętnie od kilku dni, ale można to jakoś wytłumaczyć, bo myślałam intensywnie przez zakupem swojej pierwszej chusty.
Teraz chustę już mam ciekawe czy będzie mi się dalej śnić
koch.ania
21-07-2009, 13:02
Śniły mi się przed kupnem pierwszej :) Przede mną leżał piękny stosik w Ikei, a ja cała w skowronkach,że mam taki wybór, a wokół zero klientów :).
Dziś mi się śniły :roll: a to dlatego, że waham się, co nowego kupić :confused::duh:
Śniła mi sie Katja, ktorej kupić nie zamierzam, ktora mi sie wcale nei podoba, ktorej nigdy na żywo nei widzialam:-)
Mysle o nowych chustach, ale te, o ktorych mysle mi sie przysnic nei chcą, tylko ta Katja:-))
jakibytu
27-07-2009, 14:12
mi sie snily. pawie, niestety. bo szukam usilnie i znalezc nie moge.
Też mi się śniły, ale to z rok temu chyba ostatnio.
ta.. dziś w nocy śniła mi się zara...
miała dzis przyjsc wiec pewnie dlatego
Była baaardzo wąska, ale na całej długości miała sliczne frędzle :lol:
Świry jesteście i tyle :roll::roll::roll:
A mi się wczoraj przyśniło że podarłem Inkę! I jeszcze na dodatek cały sen starałem się ją dobrze ukryć, tak żeby nikt nie zauważył. O rety, jak ja się zmęczyłem, bo mi nie bardzo wychodziło :) A rano się obudziłem przyciśnięty gipsem Julki i wbity nieco w brzeg łóżka :) A inka sobie dyndała w drzwiach jako huśtawka - cała! Ufff
Skretyniałam :duh:
Śniło mi się, że znalazłam jakąś starą książkę i był w niej obrazek. Patchwork z różnych chust i odnośniki na dole, jakie chusty użyte do szycia...
Potem oczywiście pisałam o tym na forum, a potem zadzwonił budzik...
Tiaaa...
Nic nie mówcie. Od dwóch dni mi się śnią, raz byłam w sklepie Nati i Natalia próbowała mi dobrać idealną chustę a drugi raz mąż farbował chustę w zlewie i z pretensjami do niego że wszystko zabrudzi bo to 5 m szmaty :lool:
karolinka251
30-07-2009, 12:47
Lotna świetny sen.
Mi sie dzis śniło że wybierałam którą z 2 chust wybrać i nie mogłam zdecydować :hide: ale to z przejęcia chyba bo w końcu już w realu zamówiałam 2:twisted: i teraz będę się przed drugą połówką tłumacyzć
A ja na wakacjach bez dostepu do sieci i forum nasze mi sie sni :cool:
anmuszka
01-08-2009, 16:04
Mi się dzis całą noć śniły Nati. Wszelakie i przeróżne a to pewnie dlatego, że wczoraj wieczorem się zafiksowałam na Nati stronie i odjeść nie mogłam.
Kiedyś przeczytałam tytuł tego tematu i pomyślałam - przesada ;-)
Ale i mi się porobiło :omg:
Odkąd kupiłam na chustostraganie kółkową Leo Natur śni mi się że nosze w niej Adasia i jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa :hide:
ekspreskawowy
12-08-2009, 13:59
hehe senny wirus chodzi po ludziach :D
mnie się dzisiaj śniła chusta po raz pierwszy - czarno szara taka jakaś dziwna
przecież takiej chusty nie ma w handlu więc obudziłam się spokojna - do czasu aż na stronie Oli zobaczyłam Girasola "Czarny bez" - i to był ON...
Może ktoś mi rozjaśni w głowie - jak to się dzieje że śniła mi się chusta o której istnieniu nie wiedziałam :hide:.
Czy to znak że powinnam ją kupić :ninja:
hehe senny wirus chodzi po ludziach :D
mnie się dzisiaj śniła chusta po raz pierwszy - czarno szara taka jakaś dziwna
przecież takiej chusty nie ma w handlu więc obudziłam się spokojna - do czasu aż na stronie Oli zobaczyłam Girasola "Czarny bez" - i to był ON...
Może ktoś mi rozjaśni w głowie - jak to się dzieje że śniła mi się chusta o której istnieniu nie wiedziałam :hide:.
Czy to znak że powinnam ją kupić :ninja:
TAK!!! :mrgreen:
truscaffka
12-08-2009, 14:47
może śnią to nie, ale nie dają zasnąć...nie wiem czemu, ale jak ok. 3 w nocy moja młodsza córcia budzi mnie na karmienie, to jak ona sobie ssie, to ja rozmyślam o chustach i o tym skąd by tu na nie pieniądze wziąć...i tak mnie to wybija ze snu, że potem zasnąć nie mogę :) taka pogięta jestem no:duh:
dundubha
15-09-2009, 20:25
mi się nie śnią
od tygodnia co noc śnią mi się zary:hide:
O matko czyli to nie tylko ja tak mam!
Mi sie ostatnio dwa razy śniła Zara oberżyna! Ale to ze sie chusta sni to luzik gorsze jest to że przez to rozmyślanie czy kupić czy nie kupić nie moge spać!
a jak juz zasnę to co??? hihi chustowy sen!
czy to juz choroba??
Mi parę razy śniło się forum :mrgreen::hide:
PodwójnaMama
28-09-2009, 15:46
A mi się wczoraj śniło, że zawiązałam całkiem sama piękny plecaczek... młody tam tak słodko wyglądał w naszej Ince i taka dumna się przechadzałam wśród jakichś ludzi :rolleyes: Sen był tak realistyczny, że z samego rana po obudzeniu chwyciłam chustę, dziecia wsadziłam na plecy i zaczęłam się zastanawiać jak ja to zrobiłam wczoraj, ze tak pięknie mi wyszło :roll:
visenna2
28-09-2009, 16:05
Na szczęście mi się nie śnią. W zasadzie to mam ich dość. I z coraz większą niechęcią patrzę na mój stosik :(
Na szczęście mi się nie śnią. W zasadzie to mam ich dość. I z coraz większą niechęcią patrzę na mój stosik :(
ja też :(
claribell
06-11-2009, 21:12
Ja dziś miałam koszmar chustowy - przyśniło mi się, że po praniu kolor pomarańczowy w moim tibecie zmienił się na zielonkawy, a chusta zaczęła się rozchodzić i rozdzielać na łączeniach pasów :cryy:Jak miło było się obudzić :)
Czy ktoś wie, co taki sen może oznaczać?? ;)
zanim zdecydowalam sie na kupno elips kaszmirowych cala noc sie gryzlam czy je wziac .... ;)
a mi sie śniła inka i dziś kupiłam takową
ale się cieszę :)
kaka-llina
06-11-2009, 23:47
Mi się śnią cały czas a ciągle czekam na fundusze i juz cholera mnie jasna bierze...
a mi sie śniła inka i dziś kupiłam takową
ale się cieszę :)
zwariowała baba już zupełnie:lol:
śniło mi się dziś, że kupiła indio zink :D
ma ktoś sprzedać? :ninja::ninja::ninja:
Mnie się chusty już nie snią:hide: zasypiając mysle o cudnych zabawkach drewnianych np.... i potem mi sie snią... musze pewnie jakąs chuste sprzedać...
omniemka
24-11-2009, 17:02
chusty nie, ale dziś śniły mi się pieluchy - to był brzydki sen :( straszliwie śmierdziały i żaden stripping ani moczenie w kwasku itp nie pomagało:eek:
chusty nie, ale dziś śniły mi się pieluchy - to był brzydki sen :( straszliwie śmierdziały i żaden stripping ani moczenie w kwasku itp nie pomagało:eek:
... można wierzyć lub nie...
Ale jeśli śniła Ci się zawartość i śmierdziały, widziałaś to co zwykle w pieluszkach się znajduje, to taki sen zwiastuje sprawy urzędowe ot choćby pisma urzędowe (z sądu, skarbówki itp. - na szczęscie niekoniecznie tylko te złe pisma ;))
a mi się śniło, że musiałam wracać na studia i nie miałam, co z Leną zrobić więc chodziłam zamotana na zajęcia. W przerwie wyszłam na dziedziniec i podeszła do mnie zakonnica, która miała wełniany pouch i zaczęła mówić, że ja mam taka ładną chustę, a ona swoją musiała w tajemnicy zrobić, aby swoje dziecko nosić, bo siostra przełożona nie pozwala im chust używać. A potem podeszły do mnie moje dwie sąsiadki, ruchem ekshibicjonisty odsłoniły płaszcze a tam w chustach miały zawiązane miśki. Powiedziały, ze tak bardzo im się podoba, jak noszę, że one też muszą, choć dzieci nie mają.:)
a mi się śniło, że musiałam wracać na studia i nie miałam, co z Leną zrobić więc chodziłam zamotana na zajęcia. W przerwie wyszłam na dziedziniec i podeszła do mnie zakonnica, która miała wełniany pouch i zaczęła mówić, że ja mam taka ładną chustę, a ona swoją musiała w tajemnicy zrobić, aby swoje dziecko nosić, bo siostra przełożona nie pozwala im chust używać. A potem podeszły do mnie moje dwie sąsiadki, ruchem ekshibicjonisty odsłoniły płaszcze a tam w chustach miały zawiązane miśki. Powiedziały, ze tak bardzo im się podoba, jak noszę, że one też muszą, choć dzieci nie mają.:)
Jaki czaderski sen :lol: no nie moge z zakonnicy :lol:
A mnie się obsesyjnie śni,że widzę na sprzedaż chustę zupełnie inną niż wszystkie znane,w pięknych kolorach i okazuje się,że w ostatniej chwili ktoś zmienia decyzję i nie sprzedaje:duh::hide:
Ponieważ ostatnio wiecznie siedzę na tym forum i zgłębiam tematykę chust wczoraj przyśniła mi się po raz pierwszy chusta:) elastyczna, którą zamawiam zaraz po porodzie, bo ma mieć motywy dziewczęce a to że bedzie na 100% córeczka przekonam się jak urodzę:)
dziś śniła mi się oliwkowa manduca :zzz::love:
claribell
20-12-2009, 13:05
Mi śniło się kiedyś, że idę korytarzem szpitala w Prokocimiu, a tam co drugi rodzic zamotany z maluszkiem w elastyku :D
Mnie się śnią często, ale ja szybko zapominam moje sny.
Ostatnio śnił mi się kaszmirek Nati, że motałam i motałam wszystkie i nie mogłam się zdecydować:lol:
Chusty mi się nie śniły , ale śniło mi się że ktoś miał wytatuowane na podeszwach stóp sposoby wiązania chusty.
:applause:
............taka mała ściąga:ninja:
i ja się chyba do wariatkowa muszę udać, bo dziś w nocy obudziłam się trzy razy bo śniło mi się, że kupiłam wymarzone indio brązowiejące i indio pisatacje. No i sprawdzałam w szafce czy rzeczywiście są:cryy::oops:
Śniło mi się dzisiaj, że znalazłam lumpeks, w którym były tylko chusty, mnóstwo chust. No i mieli na stanie mojego wymarzonego ananaska, a ja zamiast go brać, to zaczęłam się ostro targować, bo przy ramieniu (to kółkowa była) jeden szew był popruty:duh:
i ja się chyba do wariatkowa muszę udać, bo dziś w nocy obudziłam się trzy razy bo śniło mi się, że kupiłam wymarzone indio brązowiejące i indio pisatacje. No i sprawdzałam w szafce czy rzeczywiście są:cryy::oops:
Już nie mogłaś sobie wyśnić bardziej dostępnych chust ;)? Indio brązowiejącego nie ma już w ofercie didka i tylko na używane możesz polować a o pistacjach to nawet nei wspominam ;D
Już nie mogłaś sobie wyśnić bardziej dostępnych chust ;)? Indio brązowiejącego nie ma już w ofercie didka i tylko na używane możesz polować a o pistacjach to nawet nei wspominam ;D
no widzisz, to dlatego tyle razy wstawałam :duh:
Zdecydowanie za duzo czasu spędzam na forum:ninja:
Dzis mi się śniło, ze szłam ze swoim dzieciem nie w chuscie w jakimś szpitalu czy przychodni po korytarzu. Jak wracałam to zauważyłam, ze moja chusta leży na podłodze. Podnoszą a ona pocięta na kawałki.
Nie wiem co ten sen niby ma oznaczać:confused: ale mam nadzieję, ze takie głupoty mi się już śnić nie będą.
mamaŁucji
14-01-2010, 12:14
Dziś śniły mi się dwie chusty, didek elipsy a druga jakaś taka mi nieznana, tkana, jakby z namalowanym obrazem,pamiętam,że metkęmiała i była długości 5m. A najważniejsze jest to, że kupiłam je w łaszarni za 6 zł!!! We śnie modliłam się, żeby to nie był sen :) Ehhhh...szkoda, żę się musiałam obudzić. Ale sen był piękny...a radość w nim ogromna, normalnie oczom nie mogłam uwierzyć :D
TUSIOLEK
14-01-2010, 14:13
hehe uśmiałam się jak zajrzałam dziś na forum i zobaczyłam ten wątek :D Wczoraj poczytałam sobie i pooglądałam sporo na temat wiązań i w nocy śniło mię motanie w chustę :lol: Myślałam, że już zbzikowałam, a tu widzę że nie tylk ja mam krejzola na tym punkcie:D
gouraanga
14-01-2010, 15:10
chusty się jeszcze nie śniły, śniło się forum :duh:
no i śniła mi się jakaś akcja z foremkami (n ie pamiętam o co chodziło i z kim w roli głównej).
oj , chyba mi trzeba komputer wyłączyć :hide:
asiowiec
14-01-2010, 23:24
Mi się śnią pieluchy wielo :lol: Zaczynam się wdrażać i chcę rozpocząć tą przygodę. A nie śni mi się, tylko marzy mei tai :roll:
wczoraj śniło mi sie, ze dostałam od swojej mamy zare..ale wcale sie nie ucieszyłam bo nie była to zara fresh...ehh za duzo mysle o chustach chyba :lol:
Własnie miałam odkopać ten wątek:-)
Wczoraj sniła mi sie Nati. Czarna łowicka Nati:-) Wzorek łowicki było oczywiście haftowany i ... biegł jak wzór w Jade:-) No fajnie toto wygladało:-)
mamuchap
25-01-2010, 00:05
to ja chyba jakaś inna jestem, bo mnie nie śnią się chusty tylko...
osłonki na chusty
jak uszyć następną, jaki kolor, wzór itp
wczoraj wieczorem duzo czytalam o Katji, a w nocy-prosze! cały czas śniły mi się pasiaki-Katja, Inka i wiele innych. ale to było aż męczące, bo mimo nocnego budzenia się, sen powracał. ja chyba też za dużo myślę o chustach :)
U mnie tez dziś w nocy dominowały chusty - a to za sprawą nowości Natibaby, przepięknych brązowych Motylkow z jedwabiem :)
mi nigdy wcześniej nie śniły się chusty ale dziś miałam koszmar ... plastikowe Nino ale zamiast "penisków" była para młoda + czaszki ... :-/
mi się nie śnią, ale za to na jawie wszędzie je widzę.. cokolwiek w paski, a ja już wyobrazam sobie to zamotane :\ leżą poskładane koce, albo ręczniki - stosik widzę :\ na razie jeszze się tym nie martwie ;)
U mnie tez dziś w nocy dominowały chusty - a to za sprawą nowości Natibaby, przepięknych brązowych Motylkow z jedwabiem :)
Boże, to zupełnie jak u mnie! Ale nie powiem, sen był przyjemny :D
Boże, to zupełnie jak u mnie! Ale nie powiem, sen był przyjemny :D
Zamówiłaś?
Ja tak ;)
Zamówiłaś?
Ja tak ;)
Tak :hide:
śnią mi się praktycznie co noc od jakiegoś miesiąca, czyli od momentu, kiedy zachorowałam na chustonoszenie. teraz znowu chcę kupić, jestem po warsztatach i nadal te sny.
ja to chyba nieźle zakręcona jestem...
kwiathek
30-03-2010, 16:07
Hehe mnie się dzisiaj śniła :)
Czekam i czekam na moją chustę aż mi się przyśniła :D
Kwiathku, jutro Ci przywiozę i już nie będziesz musiała śnić :) (choć nie ręczę, czy następne śnić Ci się nie będą ;) )
oj śnią, dzisiaj na ten przykład chustę farbowałam we śnie (pewnie pokłosie moich wczorajszych farbiarskich wyczynów), wyszło mi coś magicznie barwnego
kwiathek
30-03-2010, 17:23
Kwiathku, jutro Ci przywiozę i już nie będziesz musiała śnić :) (choć nie ręczę, czy następne śnić Ci się nie będą ;) )
O Boże agatkie super :)
No to dzisiaj chyba dla odmiany nie zasnę z wrażenia :D :D
wyciągam bo dziś śniło mi się nino silk
i że jeszcze je kupiłam :D
myślałam że mnie to nie dotknie ale tak śniły mi się, wszystkie w ognistych kolorach, czerwienie, oranże fuksje - takie soczyste, super plecione ech.... ;)
mnie się dzisiaj śniły - po całym dniu (w wolnych chwilach) spędzonych tutaj :>
Bodzia_30
13-05-2010, 19:14
MI się chusty juz przestały śnić, teraz śnią mi się pieluchy :)
Śnią się... :D Jakieś zielone Indio. Jest takie w ogóle? :D
podobno ktoś tu kiedyś takie miał ;) ale nie odda.
Odświeżam, bo wczoraj śnił mi się pasiak jakiś girasolowy. Niby tęczowy, ale w kratę, taki wzór mniej więcej, jak ma Lenny Lamb, tylko w kolorach pastelowej tęczy, z frędzlami...