Frufajaca
03-11-2015, 15:09
Witam, ze względu na moje już 13 kilogramowe szczęście w wieku zaledwie 7 miesięcy postanowiłam podzielić się wiedzą na temat rozmiarów pieluch. Miałam ogromny problem kiedy po 4 miesiącach mały nie mieścił się w większość z nich, potrzebowałam czegoś w rozmiarze xxl.. Oto one:
1. Formowanki pupeko bambusowy puch xl
2. Formowanka ecomama L
3. Formowanka ecodidi xl, uratowała mnie forumka dla której były szyte na zamówienie
4. Otulacze wełniane ecodidi one size - są większe nawet od kokosi xl
5. Gacie wełniane storchenkinder rozmiar III
6. wpinki ecodidi do wełniaków - nadal dają radę
7. Otulacz blueberry one size, jedyny z puli
8. Kieszonki bambams xxl, ciężko dostać, czasem na allegro się pojawiają
9. Cudne gatki od magnolii, można zamówić konkretny rozmiar :)
10. Formowanki kokosi zapinane z przodu - obecnie zapinamy na ostatnie napki, ale nadal dają radę :)
11. Długie wkłady składane - mam chłopaka więc robię zakładkę z przodu
12. Formowanka pupeko z niebieskim obszyciem
Wszystkie chinki, kokosi (nawet xl), wkłady poniżej 36 cm poszły do sprzedania. Może znacie jeszcze inne pieluszki, które nadają się na tak dużą pupe? A może znajdzie się osoba która ma porównanie wełniaka ecodidi z puppi os+ lub wełniaste ?
1. Formowanki pupeko bambusowy puch xl
2. Formowanka ecomama L
3. Formowanka ecodidi xl, uratowała mnie forumka dla której były szyte na zamówienie
4. Otulacze wełniane ecodidi one size - są większe nawet od kokosi xl
5. Gacie wełniane storchenkinder rozmiar III
6. wpinki ecodidi do wełniaków - nadal dają radę
7. Otulacz blueberry one size, jedyny z puli
8. Kieszonki bambams xxl, ciężko dostać, czasem na allegro się pojawiają
9. Cudne gatki od magnolii, można zamówić konkretny rozmiar :)
10. Formowanki kokosi zapinane z przodu - obecnie zapinamy na ostatnie napki, ale nadal dają radę :)
11. Długie wkłady składane - mam chłopaka więc robię zakładkę z przodu
12. Formowanka pupeko z niebieskim obszyciem
Wszystkie chinki, kokosi (nawet xl), wkłady poniżej 36 cm poszły do sprzedania. Może znacie jeszcze inne pieluszki, które nadają się na tak dużą pupe? A może znajdzie się osoba która ma porównanie wełniaka ecodidi z puppi os+ lub wełniaste ?